Për.gjimi ‘bo.m.bë’ që tr.on.dit politikën e Kosovës: Thaçi ka financuar partinë e Vuçiçit

Një video incizim, që është një për gjim telefonatë po qarkullon këto ditë, ku dëgjohet zëri i një politikani të Kosovës dhe një politikani serb duke folur për gjëra të fr ikshme.

Në këtë video, tregohet se politikanët e Kosovës janë të zhy tur në ll umin e shër bimeve serbe.

Madje përmenden me emër të gjithë, përveç Albin Kurtit.

Në këtë video ka të dhëna tro nditëse.