Për Mrekulli / Adoleshenti Shpëton Vajzën Dy Vjeçare Që Ra Nga Kati I Dytë (Video)

Për Mrekulli / Adoleshenti Shpëton Vajzën Dy Vjeçare Që Ra Nga Kati I Dytë (Video)

Vajza vetëm 2-vjeçare ishte duke rënë nga kati i dytë i një shtëpie derisa i riu kishte vrapuar shpejtë për ta kapur atë. Vajza e vogël për fat kishte shpëtuar duke ra në duart e djaloshit.Fëmija pas këtij rasti ka qenë në gjendje të mirë shëndetësore ku edhe i është dorëzuar prindërve të cilët e kanë shpallur edhe hero djalin i cili ka shpëtuar vajzën e tyre stipe hapsiren meposhte dhe shiko pamjet se si e shpeton kete dy vjecare qe ra nga kati i 2