Për të prekurit nga tërmeti, grimier i famshëm shqiptar dhuron gjënë e tij më me vlerë (Video)

Mario është grimieri i famshëm shqiptar, i cili për të prekurit nga tërmeti vdekjeprurës i 26 nëntorit, ka vendosur që të dhurojë gjënë e tij më me vlerë.I njohur ndryshe si grimieri i Kim Kardashian, Mario ka dhuruar varësen me shqiponjë që e kishte blerë pas shumë viteve punë.Bizhuteria e parë që i kam dhuruar vetes ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni: