Për vetëm 25 sekonda thyen rekorde kjo VIDEO / Intervista me e çmendur , gazetarja nuk permbahet nga trupi te ketij bishe dhe.

Kjo interviste ska per te harruar nga gjithe shikuesit se si Gazetarja cmendet pas ketij Flex Lewis.Cdo gje bie ne sy nga te gjithe se si gazetarja se ka mendjen fare ne intervisten ku me pas sekonda i vjen vetedija ku me pas te gjithe arriten te kuptoj se gazetarja arriti ne orgazme ne momentin qe ja shikon trupin Flex Lewis.Kjo eshte e pa besueshme por shi koni VI DOEN me posht………shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn