Perballojne edhe tr.itolin, si jane futur në Shqipëri makinat e blinduara që përdorin të “fortët”

Operacioni “Forca e Ligjit” që prej 31 janarit ka nisur shënjestrimin e “të fortëve” që jo vetëm kanë qenë të shënuar në listën e personave me precedentë penalë, por edhe disponojnë asete financiare të mëdha.Që nga Durrësi, Lushnja, Elbasani e deri në Fier, struktura OFL ka nisur kërkesa për justifikim pasurie, bazuar në aktin normativ të Qeverisë. Por, ajo që të bën përshtypje lidhet me faktin se deri tani, të gjitha vendimmarrjet e OFL dhe SPAK që ka hetuar kërkesat kanë qenë vetëm për sekuestrime të mjeteve të blinduara dhe vetëm në dy raste resorte sht1pe re1kam dhe sh1ko v1deon: