Përgjigja e Ronela Hajatit për Samantën i çuditi të gjithë

Përgjigja e Ronela Hajatit për Samantën i çuditi të gjithë

Emisioni “Shiko kush Luan” veç argëtimit ka bërë edhe të sqarohen disa çështje mes personazheve të njohur apo për të thënë gjëra që nuk kanë mundur t’i rrëfejnë më parë.

Kështu ndodhi me trekëndëshin e konfliktit Samanta-Ronela-Zerka. Si fillim ishte Zerka i ftuar në emision i cili bëri një deklaratë të fortë ndaj Samantës më pas po e ftuar në “Shiko kush Luan” shtype rekl,am dhe shiko vide,on: