Përgjigja epike e K-Albos kur e pyesin të zgjedh gj oksin më s eksi mes Fjollës dhe Encës

Përgjigja epike e K-Albos kur e pyesin të zgjedh gj oksin më s eksi mes Fjollës dhe Encës

K-Albo dha përgjigje epike kur u pyet të zgjedh për gj oksin më s eksi mes dy këngëtareve të njohura.K-Albo ishte protagonisti i kësaj jave në rubrikën “Kë zgjedh” të emisionit “Mirage”, shkruan lajmi.net.Reperi kishte për detyrë të zgjedhte mes emrave të njohur të estradës, e në disa raste dha deklarata bo mbastike.Ai u pyet edhe se kush e ka gj oksin më se ksi mes Fjolla Morinës dhe Enca Haxhisë, duke dhënë përgjigje interesante shtype rekl,am dhe shiko vide,on: