Përhajr Na Koft! Lajm I Madh Nga Turqia E Taip Erdoganit Për Kosovën!

Përhajr Na Koft! Lajm I Madh Nga Turqia E Taip Erdoganit Për Kosovën!

Qeveria Turke ka dërguar në Kosovë 80 ki.rurg prof.esionist me të gjitha pajisjet e veta të cilët janë duke kryer op.erime të r.ënda pa asnjë pagesë për popullin Kosovarë në QKUK.I jemi mirënjohës presidentit Erdogan dhe popullit turk. Edhe pas prov.okimeve të individëve për prishjen e marr.ëdhënieve mes dy vendeve, Turqia si asnjëherë më parë tregon se gjithmonë ka qenë, është dhe do të jetë pranë popullit të Kosovës.v….Lajmet me reja mund ti gjeni me poshte shtypni rek lamen me posht per me shum nuk do te zhgenje heni