Përhapja e koronavirusit, Elvis Naçi ka një mesazh për të gjithë ..

Përhapja në masë e koronavirusit në Kinë, por dhe rastet e shumta të regjistruara së fundmi në Itali, kanë bërë që shumë shqiptarë tashmë ta marrin më seriozisht këtë situatë. “Vëllezër dhe motra, Bota po përballet me një sprove të vështirë e cila është përhapja e CoronaVirus. Përpos këshillave mjekesore nuk duhet të lemë anash edhe lutjet! Zoti na ruajtë neve dhe popullin tonë nga çdo lloj sëmundje! Amin”, shkuruan ai në rrjetet sociale. Shtyppe posht fotonn