Përlotet Rrjeti/ Burri Nga Shkodra: Gruaja Nuk Më Bën Fëmijë, Kam Marrë Një Vendim Të Vështirë

Përlotet rrjeti/ Burri nga Shkodra: Gruaja nuk më bën fëmijë, kam marrë një vendim të vështirë…Fuqia e dashurisë kalon edhe dëshirat më të mëdha personale të njeriut. Kjo është një histori force dhe dashurie e rrëfyer. “Nuk do të ketë burrë që e do më shumë gruan se unë! Në përvjetorin e martesës tonë, 15 vite bashkë bëjmë sot, dua t’i them Shpresës time që e kam jetë. Por ne nuk kemi fëmijë, dhe unë kam vendosur që $htypni posht relamen dhe menjeher ju hapet rrefimi i plote: