Përmbushet profecia e fr.ikshme e Baba Vanges, do na vendosin shenja, behen gati…!

Frika kapi Kinën muaj më parë me përhapjen e COVID-19. Por, për të shmangur një katastrofë të madhe, qeveria ndërmori masa të dëshpëruara, vetëm atëherë ata mund të frenonin infektimet. Pastaj arritën në një përfundim: teknologjia është çelësi.Kështu, u miratua i ashtuquajturi “Kodi Shëndetësor”, i cili konsiston në përdorimin e tre ngjyrave të ndryshme, për të identifikuar nëse një person është i shëndetshëm, në rrezik potencial ose i infektuar me koronavirus sht1pe rek1am dhe sh1ko v1deon: