Pikëlluese, Familjet Kosovare Që Kërkojnë Azil Në Francë Ka 6 Muaj Që Flenë Në Rrugë!

Shumë familje kosovare marrin rrugë drejt vendeve të Evropës në kërkim të një jetë më të mirë. E njëri nga shtetet më të preferuara për të kërkuar azil mbetët të jetë shteti i Francës.Mirëpo, fatkeqësisht rruga e tyre drejt këtyre shteteve evropiane nuk është aspak e lehtë, pasi gjatë rrugëtimit të tyre përballën më shumë sfida.Madje, edhe kur arrijnë në shtetin ku ata synojnë të kërkojnë azil shpesh dëshpërohen pasi detyrohen të flenë në vende ku nuk plotësohen kushtet për gjumë, e ka raste kur detyrohen të flenë edhe në rrugë shtyp mbi relkam dhe shini pamjet te dhim shme.