Piloti ia fut gjumit në mes të fluturimit, bordi plot pasagjerë në rrezik ndodh… (Video)

Piloti ia fut gjumit në mes të fluturimit, bordi plot pasagjerë në rrezik ndodh… (Video)

Filmimi i shkurtër i filmuar nga kolegu i tij, tregon se piloti I Boeing 747 ia futi gjumit ndërkohë që ishin në mes të fluturimit. Piloti kishte përvojë pune 20vjeçare sipas raporteve te medias.Video u shfaq disa ditë pas incidentit ku pilotët ishin hedhur në grevë për oraret e stërgjatura të punës dhe shfaqnin shenja lodhjeje $htipe relamen meposhte dhe shiko pamjet se si piloti po flinte gjate flurutimit, transmeton Shqiperia Ime.