Pini një gotë me këtë pije përnatë para se të flini dhe jo shumë kohë më pas do të dalloni se diçka e pabesueshme ndodh me trupin tuaj

Të jesh mbipeshë dhe i shëndoshë është një nga pla gët e kësaj shoqërie moderne: dieta e va rfër dhe një mënyrë jetese e papërshtatshme na bëjnë të biem në zakone të k ëqija që dë mtojnë trupin tonë.Fitimi i peshës është i lehtë, por pro blemi është humbja e atyre kilogramëve shtesë që tashmë janë akumuluar në trupin tonë sht1pe rek1am dhe sh1k0 v1de0n: