“Pl as ska ndali” i madh, ja si e kalon pikën kufitare drejt vendeve të BE-së me 20 euro nën dorë

“Pl as ska ndali” i madh, ja si e kalon pikën kufitare drejt vendeve të BE-së me 20 euro nën dorë

Fiks Fare ka trajtuar disa herë denoncimet e shumta që bëhen nga të rinjtë që për të kaluar në pikat kufitare drejt BE-së u kërkojnë ryshfet. Nuk janë të paktë as personat që janë kthyer nëpër këto pika doganore nga policia me pretendime nga më të ndryshmet. Por kjo gjë mund të ndryshojë nëse paguan minimalisht 20 euro ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on: