Plaku kosovar: ‘Veç Ramushi i rahaton këto politikanët tonë se krejt të trullavtë janë’

Një televizion kosovar mbajti një VoxPop ku intervistoi njerëz në rrugë dhe i kërkonin mendim rreth politikanëve aktual në Kosovë.

Mes tjerash, ata intervistuan një plak që pati disa fjalë për politikën në Kosovë, dhe mes tjerash theksoi se vetëm kryeministri Haradinaj i rahaton politikanët tjerë sepse ata janë mjaftë të trullavtë dhe i shikojnë interesat e tyre politike shtype rekl,am dhe shiko vide,on