Plaku Që Po Habit Të Gjithë Me Poezinë E Tij, Ka Një Ide Për Arrestimin E Politikanëve Hajna (VIDEO)

Një axhë ka bo mba rd uar internetin me deklaratën e tij. Aq bukur e thotë poezinë e tij sa që pak kush mund ta beson se e thotë ai këtë.
Ai iu reciton politikanëve të vendit. Nuk lë politikan pa e përfshirë në këtë poezi të tij. Videoja e tij, ishte bërë virale në rrjete sociale.Dëgjojeni:ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on e me poshtme: