Plas k.eq në ‘H.ell’s kitchen’, Renato i bërtet, konkurrenti g.juan me shkelm dhe s.han

Plas k.eq në ‘H.ell’s kitchen’, Renato i bërtet, konkurrenti g.juan me shkelm dhe s.han

Një konkurrent nuk i ka duruar të bërtiturat e Renatos gjatë “Hell’s kitchen” dhe është nevrikosur. Shefi i kuzhinës po kontrollonte picat e përgatitura nga Sokoli dhe Ledjoni dhe i tha se ato ishin të papjekura.“Picë e papjekur”, tha Renato dhe e hodhi në dysheme. Sokoli u nevrikos, gjuajti me shkelm dhe u largua duke sharë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: