Plot 6 vite pa Sokol Olldashin, nëna e tij përlot të gjithë me fjalët: E rrita me shumë sakrifica, por që…

Hyri muaji nëntor, muaji kur u nda nga jeta politikani i Partisë Demokratike, shkrimtari e gazetari Sokol Olldashi.Të parët që e kujtojnë janë familjarët. Nëna e tij, Kozeta Mamaqi, shkruan me dhimbje në zemër edhe pas 6 vitesh.“E dashur motër, hyri nëntori, muaji, që mori Kolin e ti po e kujton çdo ditë, sepse e deshe fort shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: