Po agjëron por Fjolla Morina pas iftarit publikon atë që..

Në fillim të muajit të shenjtë të Ramazanit, Fjolla Morina përmes një fotografie të publikuar bëri të ditur se po agjëron, shkruan GazetaBlic.Këngëtarja u shfaq me shami në kokë ndërsa shkroi:“Lutje në kohën e begatë të Syfyrit! Zot na fal e na mëshiro, na e dhuro Xhenetet e Përjetshme e mos na dëno”Por, çfarë po ndodhë tani me Fjollën sht1pe rek1am dhe sh1k0 vide0n: