Po bëhet gati për të shkuar në Eurovizion! Kush është ‘bjondi’ që i mori vir.gjërinë Arilena Ara-s (Video)

“Eee, vonë e paskeni marrë vesh…”. Por kush ia ka marrë Arës vi.rgjërinë? “Nëntori ma mori”, u përgjigj këngëtarja.

Por si mund ta marrim këtë deklaratë, duke qenë se ajo prej kohësh poston foto ku shfaqet në krahët e një djali biond mi.sterioz ja dhe video shtype rekl,am dhe shiko vide,on