Po dua me u nda prej burrit se po ma qon malli si femër, unë e dua një “burr taman mashkull”

Po dua me u nda prej burrit se po ma qon malli si femër, unë e dua një “burr taman mashkull”

Jam një grua e martuar kam fëmije dhe jetoj ne perëndim. Burri im ndodhe qe 2 ose 3 muaj mbyllet ne dhome nuk vjen te flejë me mua jam e bukur shumë dhe jam e sjellshme dhe çdo here mendon se unë e tradhtoj.

Ai nuk flenë me mua nuk kemi asgjë net1me bashkë ka 4 muaj, unë vërtet jam lodh me ketë situatë jam e re kam nevojë për një burrë për me fjet e jo për këso llafe te kota.

Unë jam shumë e bukur dhe aj s’po flenë qe 4 muaj e kum harru ndjeje e mashkullit dhe kështu suj kërkoj qe dikush te jetë serioz ne ketë punën dhe te krijoj një lidhje por mos me shfrytëzua veç pse i kam letrat jashtë shtype rekl,am dhe shiko vide,on