Po festonin 1-vjetorin e martesës, si u vr?në nga babai i vajzës në shtëpinë e tyre çifti shqiptar (FOTO)

Po festonin 1-vjetorin e martesës, si u vr?në nga babai i vajzës në shtëpinë e tyre çifti shqiptar (FOTO)

Çifti shqiptar, Lindita dhe Veton Musai po festonin përvjetorin e tyre të parë të martesës, kur u që? lluan nga babai i vajzës. Sipas mediave të huaja, ata ndodheshin në shtëpinë e tyre, kur 55-vjeçari Osman Shaptafaj qëlloi me bres? hëri drejt tyre. Për pasojë e bija vd? iq në vend, ndërsa dhëndri ndë rroi je?të në ditën e djeshme. Pasi ka qëll ?uar në drejtim të tyre, 55-vjeçari ka tentuar të vr? së edhe veten. Per te pare videon se si ndodhi shtyp me poshte: