Po fillon për 2 minuta Florian Marku dhe Nathan Bendon – Drejtpërdrejt (LIVEE)

Florian Marku vs Nathan Bendon. Florian Marku do te ndeshet sonte kunder Nathan Benden ne kuader te Ultimate Boxxer 6 : Heavyweights.

Ky event do te mbahet ne Manchester nga ora 21:00.

Florian Marku i ka 5 fitore dhe asnje humbje, ndersa kundershtari i tij Nathan Bendon i ka 3 fitore dhe nje barazim ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni e keni me poshte: