PO NDODH/ Zbardhet shifra e mbledhur në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët”

PO NDODH/ Zbardhet shifra e mbledhur në emisionin “Shqiptarët për shqiptarët”

Elvis Naçi deklaroi pak orë më parë se sot do të bënte publike dhe transparente shifrën e mbledhur nga “Shqiptarët për shqiptarët” në ndihmë të banorëve të prekur nga tërmeti.Shifra e mbledhur është 5.174.244 euro.E gjithë shuma e parave do të investohet në ndërtimin e banesave të banorëve të prekur nga tërmeti tragjik i 26 Nëntorit shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: