“Po nuk dole, do të të vë 4”, si nisi historia e nga cmimit sek sual të mësuesit ndaj nxënëses së tij

“Po nuk dole, do të të vë 4”, si nisi historia e nga cmimit sek sual të mësuesit ndaj nxënëses së tij

“Isha bashkë me një shoqe dhe po pastronim shkollën. Duke pastruar, më thotë mësuesi: Lerja leckën shoqes dhe hajde pak në klasë. Më tha,- Kur ta bëja me shenjë, përse nuk dilje jashtë? E pyeta – pse të dilja? Po nuk dole më, do të të vë 4,- tha ai dhe më pu thi. Unë ika” shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: