Po rrinte në ballkon dhe u kat andis kështu, Ja çfarë i ndodhi voglushes… (FOTO LAJM)

Një 5 vj eçare me banim në Izmir të Turqisë doli për të qendruar në ballkonin e apartamentit të saj, por një e shtrënë çif/teje në rrugë i shk/aktoi asaj dë/me të mëdha në fytyrë dhe tr/up.

Ngj/arja ndodhi në lagjen Odemis të Izmirit, teksa në rrugë ishin duke kaluar një numër i madh makinash duke festuar synetllikun e një vogëlushi. Gjatë festës, të pranishmit që/lluan në ajër me çi/fte duke pla/gosur 5-vj eçaren, shkruan albeu.com.

Të sht/ënat me ar/më gjatë dasmave apo festave të ngjashme janë normale në Turqi duke shk/aktuar në jo pak raste të vde/kur apo të pl/agosur.