“Po shë mtohesha nga dita në ditë”, 29-vjeçarja sh okohet kur zbulon se çfarë po ndodhte me fytyrën e saj (Video)

Një grua është sh okuar kur zbuloi se një t um or në tru rin e saj kishte bërë që hunda dhe mjekra të dyfish oheshin në madhësi.

Rebecca Çhuran, 29 vjeç, nga Ontario, Kanada, tha se vetëvlerësimi i saj kishte filluar të binte, sepse ajo mendonte se po bëhej më e sh ëmtuar nga dita në ditë.Ajo u konsultua me 10 mjekë pasi vuri re ndryshime në trupin e saj, përfshirë shtimin në peshë e lodhjen shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: