Polici Në Shërbim Nuk Përmbahet, Skena Të Turpshme Me Vajzën Në Mes Të Rrugës (VIDEO)

Një video e dërguar në redaksinë e Shqiptarja.com tregon se si një efektiv policie që kryen skena të turpshme me një vajzë të re në mes të rrugës gjatë orëve të mbrëmjes. Nuk dihet se kur dhe ku është bërë video. Këto skena janë të pahijshme dhe të papranueshme nga një efektiv policie i cili është në krye të detyrës / Hape marketingun dhe pas pak sekondave hapet video