Policia e Kosovës me vetura të reja (Video)

Policia e Kosovës me vetura të reja (Video)

Policia e Kosovës sot është shfaqur me veturat e reja.

Në rrugët e Prishtinës ata janë parë duke qarkulluar me “Toyota Corola”, me fuqi motorike 1.8 benzin/ rrymë 122 kuajfuqi.

Nuk dihet numri i tyre saktë që ka pranuar policia.

Kjo është një paraqitje më ndryshe e tyre.

Deri më tani i kemi parë me vetura të ndryshme, SKODA, KIA, Volkswagen etj shtype rekl,am dhe shikojeni vide,on: