Policia serbe plagos të riun shqiptar, vëllai i tij tregon se si ndodhi ngjarja (Video)

Policia serbe plagos të riun shqiptar, vëllai i tij tregon se si ndodhi ngjarja (Video)

Milazim Murati është pl agosur nga policia serbe, i riu po trajtohet në QKUK.Pas një operacioni në stomak, gjendja e tij është stabile.Por, një natë më herët, Milazim Murati ishte në rr ezik për jetë pas g oditjes me tre pl umba nga disa policë serb.Murati ishte duke prerë dru në Starabajë, fshat ky që ndodhet në te rritorin e Serbisë, kur sipas familjarëve disa policë serb u shfaqën duke e gj uajtur me a rmë shtype rekl,am dhe shiko vide,on ja dhe video: