Politikani serb ç mend Serbinë, e shpalos flamurin e Kosovës dhe pranon pavarësinë

Politikani serb nga Vojvodina, Nenad Canak, i cili është i gatshëm që të pranojë pa asnjë prob lem pavarësinë e Republikës së Kosovës, është përplasur me autorin e një emisioni të mëngjesit në Tv Happy.

Derisa emisioni po shkonte drejtpërdrejt, Canak ka nxjerrë dhe ka valëvitur flamurin e Katalonjës, rajon ky që është duke kërkuar ndër vite pavarësimin nga Spanja shtype rekl,am dhe shiko vide,on