Populli vu’an për bukë kurse politikanët e Kosovës nuk e ndalin vallen (Video)

Haradinaj shpeshë herë ia ka thënë edhe këngës, por kësaj radhë ai zbuloi talentin e tij edhe në vallëzim. Haradinaj kërcen nën tingujt e këngëve të këngëtares shqiptare me famë botërore Dua Lipas.
Si duket ish kryeministri ka vendos që të harroj të gjitha pro]blemet për një moment edhe ka hyrë në valle në mes të grave shtype rekl,am dhe shiko vide,on