Pr.ostitutat e luksit, kush janë femrat e famshme shqiptare që mbahen me paratë e politikanëve

“Në vendet siç është Kosova dhe Shqipëria ku n.arko m.afia dhe oligarkia politike, bëhen produkt, jo i ndonjë konkurrencë lojale dhe normale, po produkt i monopolit dhe kontrollit mbi politiken, zhvillohen dhe “emancipohen” këto sjellje devijante me aq siguri dhe liri te manifestimit”, thotë sociologu Fadil Maloku.Në vitet e fundit, një numër i madh i femrave të reja në Kosovë të joshura nga kokat e korruptuara të politikës dhe të biznesit, kanë filluar të shndërrohen në “es.korta” përcjellëse të këtyre njerëzve brenda Kosovës e deri në Dubai, e madje edhe më larg në vendet arabe sht1ipe rek1am dhe sh1ko videon: