Pra, MOZZIK dhe LOREDANA nuk janë ndarë, por ka ndodhur e gjitha për këtë arsye?!

Mozzik dhe Loredana prej gati një muaji janë vendosur në qendër të vëmendjes për shkak të njoftimit për ndarje të cilin e komunikoi vetë Loredana në instagramin e saj. Ajo veç të tjerash tha se tashmë do të vijojë karrierën e vetme pa Mozzik, ndërsa ky i fundit u shpreh se me Loredanën për hir të vajzës do të ketë gjithmonë një lidhje shumë të fortë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: