“Pray for Albania”/ Pas shumës monetare që dhuroi, Dua Lipa bën gati veprimin e rradhës për të ndihmuar vendin (Video)

Pas deklarimit se të ardhurat e kompanisqë do t’i jepte për të prekurit nga tërmeti, Dua Lipa ka bërë një gjest tjertëër human për vendin e saj.

Ajo tashmë është fokusuar në krijimin e disa bluzave të personalizuara, të ardhurat nga shitja e të cilave do të shkojnë në ndihmë të të prekurve nga tërmeti.

Tek bluzat shkruhet “Pray for Albania”, “Dua Lipa” dhe do të kushtojë 45 dollarë shtype rekl,am dhe shiko vide,on: