Prej që u martova në CH ja kum nis mu çmend, qe 1 vit jem martu e me burrin veç 6 herë kemi…

Duhet me nderrmar dicka po nuk di se si jam me ni jetes qe mdoket nuk ka dashuri nuk kushton vemendje Burri im tek un jam e re dhe viti i par i marteses po Burri nuk me duket qe ka vemendjen tek Gruja vetem pun Ok

Po nuk e kuptoj se dit dhe nat ce punon Ku e Hargjon Lekun po e dyta tgjith e kan ni orar te punes por ky punon pa orar niset 6 mengjes shum her deri 10 ne mbramje ndodh.

Duhet me nderrmar dicka po nuk di se si jam me ni jetes qe mdoket nuk ka dashuri nuk kushton vemendje Burri im tek un jam e re dhe viti i par i marteses po Burri nuk me duket qe ka vemendjen tek Gruja vetem pun Ok

Po nuk e kuptoj se dit dhe nat ce punon Ku e Hargjon Lekun po e dyta tgjith e kan ni orar te punes por ky punon pa orar niset 6 mengjes shum her deri 10 ne mbramje ndodh.