Prekëse: Çifti i njohur kosovar po përjeton momente të hidhura

Prekëse: Çifti i njohur kosovar po përjeton momente të hidhura

Lirim dhe Lule Rashiti, janë çifti që u bë i njohur nëpërmes Instagramit, me videot e tyre gazmore, transmeton Gazeta Metro.Një histori prekëse është duke përjetuar çifti i njohur kosovar, ku e kanë bërë vet publike në rrjetet sociale.Ata kanë bërë të ditur se Lulja është duke kaluar ditë jo edhe aq të mira.Sipas disa publikimeve, ajo është me leukemi ja dhe video shtype rekl,am dhe shikoje: