Preku Zemrat E Mbarë Shqiptarëve, Mësuesi Nga Kosova I Ndryshon Jetën 12-Vjeçares Nga Ballshi

Historia e dhimbshme e 12-vjeçares nga Ballshi, Jorida, e cila rrëfeu mes lotësh se si skolioza dhe deformimi i legenit ia kishin bërë jetën “ferr” të përditshëm, preku zemrat e mbarë shqiptarëve.
Prindërit thanë në puntatën e të premtes së kaluar të emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” se operacionet për shërimin e vajzës së tyre kushtojnë 26.500 euro,tejkalo hapsiren e meposhtme Historia e dhimbshme e 12-vjeçares nga Ballshi, Jorida, e cila rrëfeu mes lotësh se si skolioza dhe deformimi i legenit ia kishin bërë jetën “ferr” të përditshëm, preku zemrat e mbarë shqiptarëve.Prindërit thanë në puntatën e të premtes së kaluar të emisionit “Shqiptarët për shqiptarët” se operacionet për shërimin e vajzës së tyre kushtojnë 26.500 euro,tejkalo hapsiren e meposhtme …shtyp ne rek lamen me poshte dhe lexoni te plote kete artikull.