Presidentja E Kroacisë Drejtuar Serbisë: Ju Duhet Që Ta Dini Se Kosova Kurrë Nuk Do Të Jetë Pjesë E Juaja! [Video]

Presidentja E Kroacisë Drejtuar Serbisë: Ju Duhet Që Ta Dini Se Kosova Kurrë Nuk Do Të Jetë Pjesë E Juaja! [Video]

Presidentja e Kroacisë Kolinda Grabar – Kitanovic i’u është drejtuar sot Serbisë së Aleksander Vuçiq që Kosova nuk do të jetë kurrë pjesë e juaja.Siç po bën zonja e parë e Gjermanisë Angela Merkel, të njejtën po e bën edhe zonja e parë e Kroacisë Kolinda, që po i del në krahë shtetit të Kosovës.Serbia duhet që ta njohë Kosovën, një Kosovë e pavarur i jep stabilitet rajonit. Serbët le ta dinë që Kosova nuk do të jetë pjesë e Serbisë dhe..Shtype rek,lamen nen kete shkrim dhe shiko lajmin e plot.