Presidentja e Kroacisë Kolinda Kitarovic,ja pse e du Albinin edhe Kosovën

Presidentja e Kroacisë Kolinda Kitarovic,ja pse e du Albinin edhe Kosovën

Ja çfarë e këshillonPresidentja e Kroacise Kolinda Kitarovic ka thurur lavde për kryeministrin e KosovësAlbin Kurtin, duke e mbështetur për të gjitha.Duhen njerëz qe marrin vendime te vështira dhe te duhura, ky është momenti kur Kosova mund te bej kthesën historike ne krye me Albinin shtype rekl,am dhe shiko vide,on