Presidentja kroate “shuplakë” të madhe Albin Kurtit, Live në Facebook bën deklaratën duke e quajtur VV-n…?

Presidentja e Kroacisë vjen edhe me një deklaratë për Albin Kurtin, Ai djalosh është një. Ja çfarë e këshillon Presidentja e Kroacise Kolinda Kitarovic ka thurur lavde për kryeministrin e Kosovës Albin Kurtin, duke e mbështetur për të gjitha.
Duhen njerëz qe marrin vendime te vështira dhe te duhura, ky është momenti kur Kosova mund te bej kthesën historike ne krye me Albinin. / Për ta shikuar videon hape marketingun 5 sekonda