Prezantuesja Shqiptare në siklet Tradh Ëtohet nga fustani i del Gjj80ksi L Ive Në Emision

Kur do ta shihni krejt prezantuese shqiptare do ju len mend fare nga kjo bukuroshe. Një prezantuese shqiptare e cila është shfaqur në një emision ku kishte shumë media dhe që për pak minuta ajo u bë shumë e përfolur edhe e komentuar. Për deri sa ajo ishte në prani me publikun asaj i ndodhi ajo që nuk e priti, për një çast ajo filloi që ti zhvishet bluza që kishte veshur dhe filloi të….Per me shum ndiqeni vid……shtyii’pee hapsri’en e mposht’me dhe pri’it 5 seki’onda pr tpar vidjeeonn