Pr ifti habit Imam Elvis Nacin: Leke nuk kam, por do te dhuroj gj ak…

Prifti habit Imam Elvis Nacin: Leke nuk kam, por do te dhuroj gj ak… Në emisionin Shqiptarët për Shqiptarët ne News 24, Imami i nderuar Elvis Naci ka treguar për një mesazh qe i ka ardhur në telefonin e tij. Mua më kanë marrë shumë persona ne telefon dhe me marrin jashte mase, por njëri më ka bërë shumë përshtytje, tregon ai shtyp ne foton posht ketij shkrimi n’diqni vidjeon.