Prifti Nga Kosova: Serbët Dhe Grekët I Kemi Vëllezër E Ju Disa Shqiptarë Turq…

Është Don Shan Prifti – Zefi nga Malisheva i cili ka shprehur m.llefin e tij ndaj muslimanëve shqiptarë të Kosovës, të cilët i konsideron se janë turq. Faj ka M.illoshevici, ka qenë dashtë vetëm 150 mijë shqiptarë ti lej të gj.allë. Juve turqve ose me ju d.ëbu ose me ju d.jeg” deklaraten e tij. PEr te pare videon shtyp ne rek1amen me poshte