Princi arab vd’es pas se’ksit ja si ndodhi (Video)

Princi arab vd’es pas se’ksit ja si ndodhi (Video)

Një stilist dhe princ i Emirateve të Bashkuara Arabe vd iq pas përdorimit të kok ai nës dhe mar rëdhënieve in time, në banesën e tij në vlerë 15 milionë dollarë në Londër, tregojnë të dhëna nga seanca dë gjimore në gjy katë ja dhe video shtype rekl,am dhe shikojeni e keni me poshte: