”Prindërit s’duan t’ja dinë që unë zh vishem”, juristja se ksi tr ondit rrjetin (Fotot)

Fotot se ksi të publikuara në Instagram duket se nuk i shqetësojnë familjarët e juristes Redona Koçi.Teksa ishte e ftuar në emisionin “Glamour Zone”, ajo se prindërit e saj nuk i shohin fare fotot dhe nuk merren me të.“Nuk i shohin fare fotot e mia, s’merren fare me mua. Mami thotë më lër rehat. Nuk janë fanatikë prindërit e mi, kanë qenë por kanë ndryshuar”, tha ajo shtype rekl,am dhe shiko vide,on