“Prishtina në shok”, skan dali me hartën i kryeministrit Rama bën jehonë në mediat serbe

“Prishtina në shok”, skan dali me hartën i kryeministrit Rama bën jehonë në mediat serbe

Skandali i kryeministrit të Shqipërisë, Edi Rama, me hartën e publikuar në faqen e tij në të cilën Kosova paraqitet si pjesë e Serbisë, nuk ka kaluar pa u raportuar edhe ne mediat e shteteve fqinje.Siç shkruan B92, “Kosova është në shok”, pas një skandali të tillë të kryeministrit shqiptarë, raporton Gazeta Express.Lidhur me këtë skandal kanë ardhur reagime të shumta. I pari që ka reaguar ka qenë zyrtari i LDK’së, Arben Gashi, i cili ka pyetur Ramën se ku është Kosova shtype rekl,am dhe shiko vide,on: