Priste se do ta shpë tonte Zoti, prifti u bë co pë-co pë nga luani

Një prift katolik, i cili tentonte të vërtetonte se Perëndia do ta shpëtonte pasi iu afrua një luani, është lënduar rëndë. Prijësi i Kishës Katolike i kishte krahët dhe mollaqet e lënduara, si rezultat i afrimit të luanëve në mënyrë që të zbulonte se Zoti kishte fuqi mbi kafshëve të egra, transmeton lajmi.net. Autoritetet e Parkut bënë një deklaratë dhe thanë që ata nuk ishin informuar për incidentin që supozohej të kishte ndodhur në të vërtetë. Per te pare videon shtyp ne rekl,amen me poshte