Priti plot 20- vite për një fëmijë, pas 17 ab.ortesh zoti bëri mrekuIIi për këtë grua/ U bë nënë e dy vajzave, janë si yje dhe të shëndetshme si molla, zot faleminderit

Lytina ishte ende një fëmijë kur mjekët i pranuan se vuante nga një formë e rëndë e le ucemisë dhe se duhej t’i nënshtrohej një transplanti të palcës kurrizore. Pas ndërhyrjes iu tha se nuk mund të bënte ku rrë më fëmijë, madje që as duhej të provonte të ngelte shtatzënë pasi ekzistonte rre ziku që ka nceri të aktivizohej sërish.

‘’Fillimisht nuk e mora k eq, isha veçse një adoleshente dhe nuk mendoja kur rsesi të sillja në jetë një fëmijë në ato momente. Për mua e rëndësishme ishte të shpëtoja. Mirëpo gjërat ndryshuan kur gjeta dashurinë e jetës. Çdo tentativë e jona përfundonte me ab ort spontan në 4 javët e para të shtatzënisë. Pasi bëra 17 aborte, mjekët më këshilluan që të provoja adoptimin ose nëpërmjet një nëne surrogato pasi uterusi, mitra ime, ishte dëmtuar për shkak të shpërndarjes së qelizave malinje, mirëpo ndodhi mrekullia.”-rrëfen ajo për ‘’Daily Mail”.

Por pikërisht atëherë kur ajo kishte humbur shpresat, ndodhi mrekullia. Lytina jo vetëm që ngeli shtatënë pa iu nënshtruar asnjë lloj trajtimi medikamentoz, por në mënyrë krejt natyrale